Köszönjük nektek csajok! <3 Arra gondoltam tehetnénk vd-s, to-s zenéket is az oldalra... meg van a kód és az oldal is, ahol meg lehet csinálni a lejátszási listát ^^ Ez egy hirtelen ötlet és most "hangulatban" vagyok, szóval minden őrültség eszembe jut.
Hello darling, call me by my name
Admin
I'm a strong hibrid
Hozzászólások száma : 227
Tárgy: Re: Kódok :) Szomb. Május 17, 2014 5:26 am
Devil Girl írta:
Most képeket csinálok, de utána tutira neki állok annak a staffnak <3
babe köszönjük! csodás vagy!
Admin
I'm a strong hibrid
Tárgy: Re: Kódok :) Szomb. Május 17, 2014 5:25 am
Kiky írta:
Admin írta:
a staff kóddal még nem tudom mi legyen, mert Davina elvileg fentre tesz egyet a welcome-os részre, viszont az a kód sztem a soris kariknak tökéletesen megfelelne. persze ha Heath oda adja annak is
Persze, hogy oda adom soris karinak. :)Viszont PM-ben beszélhetünk? Mert még anno írtam egyet Elenának.
persze, hogy beszélhetünk dobj meg egyel
Vendég
Vendég
Tárgy: Re: Kódok :) Szomb. Május 17, 2014 5:24 am
Admin írta:
a staff kóddal még nem tudom mi legyen, mert Davina elvileg fentre tesz egyet a welcome-os részre, viszont az a kód sztem a soris kariknak tökéletesen megfelelne. persze ha Heath oda adja annak is
Persze, hogy oda adom soris karinak. Viszont PM-ben beszélhetünk? Mert még anno írtam egyet Elenának.
Devil Girl
Hozzászólások száma : 34
Tárgy: Re: Kódok :) Szomb. Május 17, 2014 5:22 am
Most képeket csinálok, de utána tutira neki állok annak a staffnak <3
Admin
I'm a strong hibrid
Tárgy: Re: Kódok :) Szomb. Május 17, 2014 5:20 am
Vendég
Vendég
Tárgy: Re: Kódok :) Szomb. Május 17, 2014 5:18 am
A staff kódot ezen az oldalon megnézhetitek: http://vampireword.hungarianforum.com/ (staff kódot nézzétek) A méretet nem tudtam mekkora legyen, de szerintem ez pont elég, aztán Davina azt mondta, hogy megpróbálja megcsinálni azt, hogy egymás mellett legyenek a kódok. Képeket meg ha akarjátok vágok újat bele, ezeket is én vágtam csak nem tudom miért ilyen homályosak... Nah de mindegy. Egyszóval nem tudom, hogy mit terveztek a staff kóddal, sokat dolgoztam vele és remélem, hogy mindenkinek tetszik és felhasználjátok
Vendég
Vendég
Tárgy: Re: Kódok :) Pént. Május 16, 2014 1:52 am
Látom sikerült megcsinálni a kódot. A szín nem tudom, hogy mennyire megfelelő számotokra, én ezt még régebben mentettem le.
Vendég
Vendég
Tárgy: Re: Kódok :) Csüt. Május 15, 2014 3:34 am
Illetve nagy unalmamban elkezdtem egy olyan Staff kódot készíteni ami ha rámész akkor megjelenik a karakter neve, a profilja illetve a PM helye, majd ha kész leszek vele akkor azt is belinkelem
Vendég
Vendég
Tárgy: Re: Kódok :) Csüt. Május 15, 2014 3:16 am
Nah, én is megérkeztem ide besegíteni, de úgy látszik, hogy megvagytok nélkülem is. :')
Elena(Admin) felkeresett engem egy kis kérdéssel, amire persze megtaláltam a választ.
A mai napon volt egy kis nyugodt órám, úgy hogy körül néztem a gépemen és megtaláltam lementve a kódot amivel helyre tudjátok hozni, hogy a menüsor ne a fejléc képen legyen.
Ezt kell beilleszteni a template-eknél az overall_header részhez:
<!-- BEGIN switch_fb_login --> <script src="http://connect.facebook.net/{switch_fb_login.FB_LOCAL}/all.js" type="text/javascript"></script> <script src="{switch_fb_login.JS_FB_LOGIN}" type="text/javascript"></script> <!-- END switch_fb_login -->
<!-- BEGIN switch_ticker --> <link type="text/css" rel="stylesheet" href="{JS_DIR}jquery/ticker/ticker.css" /> <script src="{JS_DIR}jquery/ticker/ticker.js" type="text/javascript"></script> <!-- END switch_ticker -->
<!-- BEGIN switch_ticker_new --> <script src="{JS_DIR}jquery/jcarousel/jquery.jcarousel.js" type="text/javascript"></script> <script type="text/javascript">//<![CDATA[ /* Definir le sens de direction en fonction du panneau admin */ var tickerDirParam = "{switch_ticker.DIRECTION}"; var slid_vert = false; var auto_dir = 'next'; var h_perso = parseInt({switch_ticker.HEIGHT});
case 'bottom': slid_vert = true; auto_dir = 'prev'; break;
case 'right': auto_dir = 'prev'; break;
default: slid_vert = true; }
$(document).ready(function() { var w_cont = $('#fa_ticker_container').width();
if (w_cont > 0) { $('#fa_ticker_container').width(w_cont);
/* Affichage de la liste */ $('#fa_ticker_content').css('display','block');
/* Calcul des dimensions du conteneur et des elements */ var width_max = $('ul#fa_ticker_content').width(); var width_item = Math.floor(width_max / {switch_ticker.SIZE}); var height_max = h_perso;
/* Calcul de la hauteur maximale du conteneur en fonction des elements et de la hauteur personnalisee dans l'admin */ $('ul#fa_ticker_content li').each( function () { if ($(this).height() > height_max) { height_max = $(this).height(); } } );
/* Redimensionnement des elements et des images trop larges */ $('ul#fa_ticker_content li').width(width_item).height(height_max).find('img').each(function () { if ($(this).width() > width_item) { var ratio = $(this).width() / width_item; var new_height = Math.round($(this).height() / ratio); $(this).height(new_height).width(width_item); } });
/* Redimensionnement et centrage du conteneur en mode vertical */ if (slid_vert) { $('ul#fa_ticker_content').width(width_item).height(height_max).css('marginLeft','auto').css('marginRight','auto'); }
Örülök, hogy tetszik. Sámomra a legnagyobb boldogság
Admin
I'm a strong hibrid
Tárgy: Re: Kódok :) Csüt. Május 08, 2014 5:55 am
am az kimaradt bocsánat, hogy a Welcome GYÖNYÖRŰSÉGESEN EXTRA SZÉP LETT baba! *.*
Admin
I'm a strong hibrid
Tárgy: Re: Kódok :) Csüt. Május 08, 2014 5:53 am
Devil Girl írta:
Majd színezek rajta egy kicsit, csak mert szétfolyik az én szemem is :DNa meg a staffot is megcsinálom meg majd a widget képeket <3 Mára viszont pihi van Holnapi munkákat annyira nem ígérek, mert mama szemét műtötték aztán itt lesz nálunk. De igyekszem Puszia Babók
jobbulást neki! jajj én meg most a vizsgáimra készülök, de nagyjából már egy könyebb kód készen van, amit a kezdők használhatnak majd, de csinálok egy pofásabbat is
Devil Girl
Tárgy: Re: Kódok :) Szer. Május 07, 2014 9:27 am
Majd színezek rajta egy kicsit, csak mert szétfolyik az én szemem is Na meg a staffot is megcsinálom meg majd a widget képeket <3 Mára viszont pihi van Holnapi munkákat annyira nem ígérek, mert mama szemét műtötték aztán itt lesz nálunk. De igyekszem Puszia Babók
Devil Girl
Tárgy: Re: Kódok :) Szer. Május 07, 2014 8:11 am
semmi gond én meg kezdem előröl, mert elvesztettem a fonalat. azt hiszem ma csak ezt csináltam, de nem baj
Admin
I'm a strong hibrid
Tárgy: Re: Kódok :) Szer. Május 07, 2014 8:07 am
jajj bocsi. moziztam és nem volt net >.< de az tökéletes
Devil Girl
Tárgy: Re: Kódok :) Szer. Május 07, 2014 6:32 am
szenvedek a staffokal, de akkor is megcsinálom
Devil Girl
Tárgy: Re: Kódok :) Szer. Május 07, 2014 3:43 am
Már mind1 :d Ráírtam, hogy The Vampire Diares
Devil Girl
Tárgy: Re: Kódok :) Szer. Május 07, 2014 3:11 am
Babó neharagudj, hogy állandóan zargatlak, de mit írjak a bannerre?
Admin
I'm a strong hibrid
Tárgy: Re: Kódok :) Szer. Május 07, 2014 2:40 am
Devil Girl írta:
Drága vagy babám baj, ha csinálok egy gif képet amolyan bannernek ? Csak, mert az nektek még nincs és mindenképp csinálok egy olyan sávot
dehogy baj!! és ugyan már! <33
Devil Girl
Tárgy: Re: Kódok :) Szer. Május 07, 2014 2:26 am
Drága vagy babám baj, ha csinálok egy gif képet amolyan bannernek ? Csak, mert az nektek még nincs és mindenképp csinálok egy olyan sávot
Admin
I'm a strong hibrid
Tárgy: Re: Kódok :) Szer. Május 07, 2014 2:05 am
Devil Girl írta:
Rendben van, kérdésem a következő: - 1.) Welcomba rakjam a staffokat vagy inkább maradjon oldalt? - 2.) Kik kerüljenek bele? - 3.) Ha oldalt marad, akkor kb. mennyi hosszú legyen? Csak, mert ez nekem ezek alapján kellene igazítanom, mármint a képet. - 4.) Kiket szeretnétek a többi widget képre?
A Welcomot meg elkezdem:) Puszi
1) ha beletudod rakni az jó lenne ott :**: 2) mindenképpen Elena, Tatia, Rebekah és moderátorként téged is szeretnélek megjelenített-ni rajta, hisz rengeteg mindenben segítesz! 4) Stefit, Damont, Bexet Hayleyt, Klaust, Stefant, de sztem már többet soroltam mint amennyi kéne
jajj most az et kóddal is szenvedek, olyan nyominak érzem magam
Devil Girl
Tárgy: Re: Kódok :) Szer. Május 07, 2014 12:51 am
Rendben van, kérdésem a következő: - 1.) Welcomba rakjam a staffokat vagy inkább maradjon oldalt? - 2.) Kik kerüljenek bele? - 3.) Ha oldalt marad, akkor kb. mennyi hosszú legyen? Csak, mert ez nekem ezek alapján kellene igazítanom, mármint a képet. - 4.) Kiket szeretnétek a többi widget képre?
A Welcomot meg elkezdem:) Puszi
Admin
I'm a strong hibrid
Tárgy: Re: Kódok :) Kedd Május 06, 2014 9:28 pm
naa babák nekem ez ennyire ment, ennél jobban sehogy sem tudom összébbrakni. még lehet megkérdem Heath-ot hátha ő tud rá vmi turpisságot Davina baba légyszi a widgeteket ps-ben csinálsz még képeket? én próbáltam de a pici netbookomra nem jön le a ps :S meg persze ha van időd és kedved akkor nagyon örülnénk egy szép welcome-os résznek! én most csinálom az új karakterlapot! majd ha kész leszek vele berakom ide addig is puszi mindenki! <3
Devil Girl
Tárgy: Re: Kódok :) Kedd Május 06, 2014 8:37 am
így sem rossz. De még egy kicsit próbálkozz én jelenleg csavarós kódot akarok csinálni, szenvedek vele
Most a Young Blood frpg oldalára tévedtél. Reméljük, hogy az oldalunk elnyeri a tetszésedet, hiszen itt biztosan nem fogsz unatkozni. Ezen a helyen tényleg csak a fantáziád szabhat határt, illetve ha valami egyedi ötlet merül fel benned a karaktereddel kapcsolatban ne habozz! Mit is rejt ez az oldal? Sok-sok izgalmat, illetve kezedbe adja Mystic Falls és New Orleans városát, hogy te alakítsd az ottani lények, emberek életét, de akár azt is mondhatnám, hogy a város életét. Ne feledd itt semmi nem az aminek látszik, mert itt minden árnyékben egy "démon" lapul, aki vagy jót akar cselekedni, vagy pedig a poklok poklát járatni veled. Elég bátor vagy ahhoz, hogy szembe nézz velük és te magad alakísd a jövődet? Akkor ne habozz, itt a helyed! Ha ez se lenne elég, akkor még egy dolgot elárulok neked. Mindenegyes széllel egy újabb jövevény érkezik a városba, hogy az ott élők amúgy se unalmas életét még jobban felbolygassa. Bármiben segítségre lenne szükséged, akkor nyugodtan keresd fel az egyik staff tagot, hiszen szívesen segítünk neked. Minden kedves kezdőjátékost is szívesen látunk az oldalon, mivel itt nem "tévedhetsz el". Légy részese a mi kis kalandunknak! A döntés a te kezedben van... Mi szeretettel várunk téged. (;
Oldal alapítása: 2013. december 20.
Belépés
Jelenlévõk ..
Akik a város életét színesítik.
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég
A legtöbb felhasználó (54 fő) Pént. Okt. 11, 2024 7:54 am-kor volt itt.
Bejelentéseink
Ami az újságok címplapján is megtalálható.
❦ Oldalunk több mint fél éves fennállásának, illetve nagy időugrásának köszönhetően gyönyörű új külsőbe öltözött, ami ezúton is köszönünk Kenzynek! <3
❦ Az oldalon jelenleg semmilyen faji- illetve nemi korlátozás nincsen. Szívesen látunk mindenkit! (:
❦ Egyre több sorozatbeli, keresett karakter, illetve most már canon karakterek is keresik a megalkotójukat. Amelyik az adminok fejéből pattantak ki. Bármivel kapcsolatban kérdésed lenne, akkor keresd a hirdetőt vagy pedig az adminokat.
❦ A sorozatbeli karakterek listája a sorozat adásaival folyamatosan frissül, bővül, de ha van olyan karakter, aki nálunk nincs feltüntetve és a státusza az oldalon szabad, akkor ne habozz! Mindössze jelzésképpen egy pm-et kérünk tőled! (;
❦ Továbbra sincsen megkötött szószám, illetve sorok száma sincsen meghatározva. Eddig nagyon szép hsz-ek születtek és reméljük a továbbiakban is ilyen szép olvasmányokkal lesz tele az oldal. Szóval ilyen téren abszolút szabad minden!
❦ Különböző nemi beállítottságú karakterek érkezése sincs betiltva az oldalon, valamint a felnőtt tartalmú játékoké sincs, pusztán az utóbbinál arra kérünk titeket, hogy ezt tüntessétek fel a reagok elején.
❦ Valamint, köszönjük szépen minden egyes tagunk maradását, illetve aktivitást, mert nélkületek az oldal nem működhetne. Tovább jó szórakozást kívánunk mindenkinek és sok izgalmat. (;